Windmolenpark koppelen met duurzaam bos

Henk Veendam Henk Veendam  •  06-06-2021  •    Geen reacties  •

Er zijn windmolenparken met geasfalteerde onderhoudwegen verrezen op voormalig landbouwgronden duidelijk zichtbaar vanaf de A7 en N33 .

Ik ben voor duurzame energiewinning en inmiddels staan de masten er met hun lucht en lawaaivervuiling . Dit moet  !! aangepast en opgelost worden .

Ik ben sceptisch over het feit dat ze afgebroken gaan worden en ga er vanuit dat ze blijven staan . Mijn idee is ....maak van een nadeel een voordeel

Wat ik wil is een bosrijke entree van de provincie  dat je rijdend vanuit Drenthe op de N33 via de A7 richting Blauwe Stad een aangeloten bos ziet en dat je een Veluwe gevoel krijgt .

Geen grondvervuilende landbouw maar duurzaam bos met fietspaden en mogelijk een 2e fietsbrug en nieuw aan te leggen  wildwissel over de A7 naar Blauwe Stad

Frans Timmermans wil namens Europa ons werelddeel groener maken , hij mag wat mij betreft hier beginnen !