Skip to content

Vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met destemvan@provinciegroningen.nl. Wij helpen je graag! 

Waarom dit platform?

Het platform is een belangrijk nieuw instrument om democratische participatieprocessen te organiseren. Met het platform wil de provincie Groningen inwoners actief betrekken bij plannen en beleid. Iedereen met een belang in onze provincie kan via het platform eenvoudig meepraten of voorstellen indienen. De provincie hoopt met dit platform inwoners, andere overheden, maatschappelijke partners en bedrijven uit te nodigen kennis en ideeën uit te wisselen en samen tot keuzes te komen. 

Waarom moet ik een account aanmaken voor deze website?

Door het aanmaken van een account krijgt elke inwoner een eigen stem op de website. Alleen met een account kun je ideeën en initiatieven inbrengen, stemmen en reageren op ideeën. We doen dit om anoniem te reageren te voorkomen. En je de gelegenheid te geven op de hoogte te blijven.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu? 

Je kunt opnieuw een bevestigingsmail aanvragen. Vergeet ook niet in je spambox te kijken. Zit de mail wel in je ongewenste email (spam) maar werkt de link niet? Het kan zijn dat je dan de mail naar 'postvak in' moet verplaatsen, dan werkt de link als het goed is wel. Lukt het nog steeds niet? Mail dan naar destemvan@provinciegroningen.nl, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen.   

Hoe gaan jullie om met de gegevens die ik achterlaat?

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en vragen je niet om meer gegevens achter te laten dan strikt noodzakelijk. Meer informatie vind je in onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring.  

Wat kan ik allemaal met mijn account?

Met een account kun je het gesprek aan gaan met andere inwoners, meedoen aan peilingen, betrokken worden bij nieuwe wetgeving en je eigen ideeën toevoegen of reageren op ideeën van andere inwoners. 

Ik wil een stelling ondersteunen, maar ik krijg een foutmelding. Wat nu?

Stuur dan een mailtje naar destemvan@provinciegroningen.nl. Probeer zo precies mogelijk te omschrijven wat je probleem is, wat voor apparaat je gebruikt (een tablet, een mobiel of pc) en wat voor browser je gebruikt.