Skip to content

Doorfietsroute Zuidlaren - Haren

Beschrijving

De bestaande Doorfietsroute van Groningen naar Haren wordt doorgetrokken naar Zuidlaren. Dat betekent dat forensen en scholieren vanuit Zuidlaren en omgeving straks op een snellere en veiligere manier naar Groningen kunnen fietsen. Om te komen tot de beste en meest aantrekkelijke route, is een zogenaamde variantenstudie opgesteld.

De ervaring en kennis van omwonenden, fietsers en natuurliefhebbers is daarbij van groot belang. We zijn daarom benieuwd naar jouw mening over de variantenstudie en komen via dit platform (onder het tabblad Reageren] graag met jou in gesprek. Reageren kan tot en met 17 juli 2023. Reageer je liever per mail of wil je ons telefonisch spreken? Neem dan contact op met omgevingsmanager van de provincie Groningen Jeroen Gaasterland, telefoon: 050 316 4911 of e-mail j.c.gaasterland@provinciegroningen.nl.

Wat doen we met jouw reactie?

Een ontwerpteam gebruikt alle reacties bij de uiteindelijke bepaling voor het voorkeurstracé. De variantenstudie is te bekijken op de website van de provincie Groningen en wordt gepresenteerd tijdens inloopbijeenkomsten op 8, 13 en 14 juni.